DOMAINE PONT JUILLET is een gereputeerde 'negociant' in exclusieve en geselecteerde Bourgognes die resoluut kiest voor kwaliteit en traditie. Onze kelders bevatten meer dan 20 Grand Cru en Premier Cru wijnen -zowel rode als witte Bourgognes- en Champagnes. Op het familiaal domein in Champagne worden exclusieve "Grand Cru Champagnes" JM Bandock & fils geproduceerd.  

DOMAINE PONT JUILLET ligt in het hartje van de "climats (= de naam voor de percelen) de Bourgogne" en aan de toeristische wijnroutes "Route des Grands Vins - Route des Grands Crus". 's Werelds beste en meest exclusieve wijnen worden in onze regio geproduceerd, volledig volgens de tradities die teruggaan tot de middeleeuwen. Wijnboeren en handelaars van over de hele wereld volgen hier opleidingen en bestuderen de traditie en de ongeëvenaarde kwaliteit van onze wijnen. 

Om onze klanten en medewerkers in stijl te ontvangen beschikt ons domein over 5 luxeuze gastenkamers, waaronder een suite en een junior suite. 

Domaine Pont Juillet bestaat sinds 1783 en wordt vandaag beheert door een ambitieuze nieuwe generatie met oog voor export en groei. Om onze groei binnen Europa verder te ontwikkelen zijn wij vandaag op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich binnen onze onderneming wensen te ontplooien.
Peter De Brie
propriétaire
Kristien De Brie - Eeckhaut
propriétaire
Onze DienstenRegioSpeciale AanbiedingenCadeaushopVacatures

Sales Manager m/v - Vlaanderen en Nederland

uw functie

U legt contacten met ondernemingen, horecazaken en wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopsdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopsklimaat.


uw profiel

U houdt in eerste instantie van fijne wijnen en champagnes en legt graag contacten met mensen. U heeft een vlot en stijlvol voorkomen en deed reeds enige ervaring op in de verkoop. Nederlands is uw moedertaal. Kennis van het frans is niet expliciet vereist. U hoeft geen volleerd wijnkenner te zijn bij aanvang, met de nodige interesse leert u snel.


uw vergoeding

U vertegenwoordigt een gereputeerd domein met een exclusief product. Regelmatig vinden opleidingen op het domein plaats, waar we zowel u als uw partner hartelijk verwelkomen. Uw remuneratie weerspiegelt uw verkoopcijfer. U werkt zelfstandig, maar met volledige ondersteuning (teleworking).


Ziet u zich Domaine Pont Juillet te vertegenwoordigen in België en/of Nederland? Stuur een mailtje met uw motivatie en een CV met foto aan pvadebrie@gmail.com
De Bourgondische 
"climats" 
Charme - Relax - Gastronomie
HomeHet DomeinKamersWijnkelderPromotiesReservatiesContact

Language: 
ENG  FR   NL